• 26
  Soalan Lazim
 • 26
  Hubungi Kami
 • 26
  Aduan & Maklum Balas
 • 26
  Peta Laman
 • 26
  Soal Selidik

TAKSIR ZAKAT DENGAN UTZD

Unit Taksiran Zakat Digital merupakan satu perkhidmatan terbaharu kami yang diwujudkan bagi memberi kemudahan kepada para muzakki untuk membuat taksiran zakat dengan dibantu oleh pegawai zakat melalui panggilan telefon.

Kita tertanya-tanya berapakah nilai zakat yang perlu ditunaikan. Ada kalanya kita cuba mentaksir zakat kita sendiri, timbul pula keraguan sama ada kiraan itu betul atau tidak. Untuk kepastian kita memerlukan bantuan pegawai yang pakar dalam mentaksir zakat. Dengan adanya UTZD, segalanya menjadi lebih mudah. Pegawai kami akan membantu mentaksir zakat anda dan berkongsi formula pengiraan zakat seterusnya menyelesaikan masalah para muzakki.

Keselesaan anda adalah keutamaan kami. Izinkan kami membantu anda menyempurnakan rukun Islam yang keempat. Mudah-mudahan usaha dan niat baik kita bersama dikira oleh Allah SWT sebagai amal soleh yang diterima.

Hubungi UTZD di talian 019-229-4780 bermula jam 8.30 pagi hingga 4.30 petang (hari bekerja).

Taksiran zakat itu penting. Tunaikan zakat itu wajib. Kami di UTZD bersedia membantu anda. Hubungi kami segera. Kami menunggu panggilan daripada anda.

#KamiAda #ZakatPerakAda #ZakatPerakMAIPk #MAIPkSamaBantu #Berzakatlah #BantuanMAIPk #UnitTaksiranZakatDigital #UTZD #TaksirZakatDenganUTZD

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kod QR
Scan Kod QR pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.
Kod QR Borang Bantuan
Scan Kod QR Borang Bantuan pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.
Kod QR Borang Aduan Awam
Scan Kod QR Borang Aduan Awam pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.