• 26
  Soalan Lazim
 • 26
  Hubungi Kami
 • 26
  Aduan & Maklum Balas
 • 26
  Peta Laman
 • 26
  Soal Selidik

SEMINAR MOTIVASI & HALA TUJU USAHAWAN MAIPk

IPOH - MAIPk telah menganjurkan Seminar Motivasi & Hala Tuju Usahawan MAIPk yang berlangsung selama dua hari bermula 27 Februari hingga 28 Februari 2023. Seminar yang dihadiri oleh 51 orang Usahawan MAIPk itu diadakan di Hotel M Roof, Ipoh. Seminar ini bertujuan memberikan motivasi dan sokongan moral kepada para usahawan MAIPk. Selain itu ia merupakan platform alternatif kepada usahawan MAIPk untuk mengembangkan perniagaan ke peringkat lebih baik.

Objektif seminar ini bertujuan untuk mewujudkan rangkaian perniagaan dalam komuniti usahawan MAIPk seluruh Perak. YBhg. Dato’ Ustaz Kazim Elias dijemput memberikan motivasi kepada peserta. Bank Islam dan Perkeso turut serta memberikan taklimat pembiayaan serta perlindungan perniagaan untuk manfaat usahawan.

Sesi pada hari pertama ditutup dengan kata-kata semangat daripada dua orang Ikon Asnaf, iaitu Puan Norlelawati bt Hj Bahari, Pengasas Roti Cik Gebu dan Puan Norzalikha binti Kamarolzaman, Pengasas KZN Bites. Program dikoordinasikan oleh Pengurus Pemasaran MAIPk, Ustaz Faiz Zakaria dan Pengurus Unit Pemerkasaan Asnaf MAIPk, Ustaz Noraizad Rosli. Semoga program sebegini dapat diadakan lagi pada masa akan datang.

Terima kasih kepada para muzakki yang terus bersama MAIPk. Dana zakat anda menyumbang kepada pemerkasaan ummah. Masih banyak lagi asnaf yang perlu dibantu. Teruskan menyokong MAIPk dengan menunaikan zakat anda dengan Zakat Perak-MAIPk. Kini zakat anda boleh ditunaikan melalui online FPX. Klik https://ezakat.maiamp.gov.my.

https://www.facebook.com/reel/717696720035485.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kod QR
Scan Kod QR pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.
Kod QR Borang Bantuan
Scan Kod QR Borang Bantuan pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.
Kod QR Borang Aduan Awam
Scan Kod QR Borang Aduan Awam pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.