• 26
  Soalan Lazim
 • 26
  Hubungi Kami
 • 26
  Aduan & Maklum Balas
 • 26
  Peta Laman
 • 26
  Soal Selidik

TAHNIAH IKON ASNAF NEGERI PERAK!

Pn. Hasarinawati Bt Abdul Wahab, Usahawan Asnaf Zakat Perak yang pernah kami kongsikan kisah kejayaannya sebelum ini, semalam telah diangkat sebagai penerima Anugerah Ikon Asnaf bersempena dengan Majlis Sambutan Maal Hijrah Negeri Perak Darul Ridzuan tahun 1445H/2023M.

Majlis penyampaian anugerah ini telah disempurnakan oleh DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah ibni Almarhum Sultan Alan Muhibbuddin Shah Al-Maghfur-Lah.

Pn. Hasarinawati bersama-sama dengan penerima Anugerah Tokoh Maal Hijrah, S.F Tuan Haji Jurij Bin Haji Sulaiman serta 5 lagi penerima anugerah bagi kategori lain. Majlis telah diadakan di Casuarina Convention Centre, Casuarina Hotel @Meru, Bandar Meru Raya Ipoh pada 1 Muharam 1445H bersamaan 19 Jun 2023.

Kami di MAIPk mengucapkan tahniah kepada Pn Hasarinawati atas anugerah yang dikurniakan. Semoga beliau akan terus maju kehadapan dan membantu menjana ekonomi ummah serta membantu golongan asnaf yang ingin mengecapi kejayaan sepertinya.

Para muzakki negeri Perak khususnya, ini adalah satu lagi bukti kejayaan ummah yang dapat dihirkan dengan asbab daripada dana zakat yang anda sumbangkan. Teruskan memberi sokongan dan dokongan yang tidak berbelah bahagi. Masih banyak asnaf yang memerlukan bantuan anda. Zakat melalui online FPX, klik https://ezakat.maiamp.gov.my

Tonton video di Facebook MAIPk
https://www.facebook.com/ZakatPerakMAIPk/videos/616968113747832

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kod QR
Scan Kod QR pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.
Kod QR Borang Bantuan
Scan Kod QR Borang Bantuan pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.
Kod QR Borang Aduan Awam
Scan Kod QR Borang Aduan Awam pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.